За мен


bulb

ЗАНИМАВАМ СЕ С…

… дигитална реклама и уеб анализ. Планирам цялостни дигитални стратегии за постигане на резултати за клиенти спрямо предварително зададени показатели като регистрации на сайт, обаждания, продажби или други действия. На база да събраните данни в платформите Google AdWords, Google Analytics и други, анализирам данните и препланирам действията за оптимизация в посока по-висока възвращаемост. Събирането на данните е елемент от процеса на управление на рекламните кампании, който се случва преди тяхното активиране.

Сертифициран специалист съм за Google AdWords, Google Analytics, Facebook, Bing Ads, Inbound marketing и Optimizely. През декември 2012 г. бях отличена като една от първите тримата за България Google certified trainers. Като лектор на нашия пазар участвах и обучавах активно агенции, клиенти и студенти на събития, организирани от Google Partners (Google Engage for Agencies). Сред типовете обучения водих програми за сертифициране, master class тренинги с продължителност 6 месеца за агенции и други.

Обученията, които провеждам в момента, са по запитване и са изцяло индивидуални. Целта им е придобиване на практически опит с платформите и работа с интерфейса чрез интензивен и разработен от мен метод на обучение.

Собственик и управител съм на дигитална агенция Accella Digital, която работи фокусирано с платформи за постигане на конкретни резултати, стратегически използвайки различни дигитални канали. В последните 4 години имаме възможността да създаваме и оптимизираме дигитални проекти за различни вертикали и пазари, а основен приоритет за нас е да активираме всички налични бета функционалности за нашите клиенти първи на пазарите, за които работим.

     

За връзка с мен

e-mail: ivelina (at) accelladigital.com
Skype: ivelina.manova

Изпрати запитване