За мен


bulb

ЗАНИМАВАМ СЕ С…

… интернет реклама и уеб анализ. Планирам и реализирам рекламни кампании за клиенти от различни сектори и размери като за целите използвам всички подходящи възможности и канали на дигиталния маркетинг. Не на задно място е измерването на постигнатото и оптимизацията за още по-добри резултати, където използвам Google Analytics и други инструменти.

Сертифициран специалист съм за реклама в Google AdWords, Youtube и измерване и уеб анализ с Google Analytics. В декември 2012 г. до януари 2015 г. бях една от тримата за България Google certified trainers – лектор на събития за продуктите на Google, организирани от Google Engage for Agencies (Google Partners). Целите на обученията бяха да обучаваме локалните агенции на пазара като повдигнем знанията и уменията им с Google продуктите.

В момента продължавам толкова отдадено да преподавам на студенти и клиенти своите познания и умения в индивидуални и практически тренинги и уъркшопове по създадени от мен материали.

Съосновател и управител съм на дигитална агенция Accella Digital, която работи за постигане на конкретни резултати, стратегически използвайки всички дигитални канали. Клиенти имаме от българския пазар както и UK, USA, Australia, Austria, Switzerland и други.

acig     acig           

За връзка с мен

e-mail: ivelina (at) accelladigital.com
Skype: ivelina.manova

Изпрати запитване

 

 

Share This: